miercuri, 29 ianuarie 2014

NOU!!! CURSURI, ATELIERE, TEATRU PENTRU COPII

Pentru ca v-ati obisnuit ca Zuzi Party sa va surprinda de fiecare data cu lucruri noi si interesante la locul de joaca din sectorul 6, acum are o surpriza de proportii pentru micutii clienti. In luna februarie  incep cursurile de dans modern si latino pentru copii, ateliere de creatie si cursuri de tip dezvoltare personala.
Ce poate fi mai placut decat o activitate fizica distractiva cu o multime de beneficii, atat pentru fetite cat si pentru baietei? Dansul este una dintre cele mai distractive forme de activitate fizica pe care le poate face copilul.
Copilului dumneavoastra ii place sa danseze? Veniti cu el la locul de joaca Zuzi Party, se fac inscrieri pentru cursurile de dans modern si latino. Cursurile de dans de la Zuzi Party ii educa inca de mici pe copii in echilibrul propriului corp, in sincronizare, tinuta eleganta, dar are si un efect miraculos asupra increderii in sine si dezvolta atentia distributiva. Dansul este o metoda terapeutica pentru sanatatea corpului si a mintii, de aceea Zuzi Party recomanda cursurile de dans modern si latino pentru copii.
Atelierele de creatie dezvolta creativitatea si inteligenta copiilor si propun, prin metode inovative, scoaterea in evident a calitatilor si inclinatiilor copiilor.
Copiii vor invata lucruri noi si isi vor pune imaginatia “la lucru” in atelierele de creatie artistice si stiintifice pe care le propunem la Locul de Joaca  Zuzi Party alaturi de Zuzi  Echipa Cercetasilor Trazniti si anume:  Origami, Modelaj, Arta Decoratiunilor, Fabrica de cosmetice, Pictura, Micii Gradinari, Ikabana, Lumea Filmului, Actorie, Dictie, Dans, Comunicare Non-Verbala, Limbajul semnelor.

Inscrierea copilului la cursuri inseamna in primul rand integrarea acestuia intr-un colectiv unde poate lega prietenii, poate invata cum sa socializeze intr-un grup mai mare, ceea ce este esential in dezvoltarea sociala a scestuia.